SCHADEBEDRIJF AUTO LEENDE

 

Als je schade hebt aan je auto, wil je door een expert geholpen worden. Iemand die precies weet hoe de autoschade het beste te herstellen, waarna het lijkt alsof je nooit schade hebt gehad. En je helpt bij de administratieve afwikkeling met je verzekeraar. Dan ben je bij Carroz Automotiv aan het goede adres. Wij zijn een auto schadebedrijf in Leende dat vakkundig maatwerk levert. We zijn gespecialiseerd door vakgerichte opleidingen gevolgd te hebben en zijn flexibel en oplossingsgericht ingesteld. Bent u een keer slecht geholpen door een schadebedrijf auto, dan is het aan te raden deze keer naar Carroz te gaan. Wij maken heldere afspraken met u als klant. Niet het belang van uw verzekeringsmaatschappij, maar dat van u staat bij ons centraal. Daarbij kan u bij ons uw voordeel doen met onze gratis haal- en brengservice, een gratis leenauto, een kosteloze schadeafwikkeling en heeft u bij ons meestal geen eigen risico.

Carroz werkt samen met alle verzekerings­maatschappijen

Schadebedrijf auto LeendeSchadebedrijf auto LeendeSchadebedrijf auto LeendeSchadebedrijf auto LeendeSchadebedrijf auto LeendeSchadebedrijf auto LeendeSchadebedrijf auto LeendeSchadebedrijf auto Leende

SCHADEBEDRIJF CARROZ IN LEENDE HELPT U GRAAG MET DE AFHANDELING VAN UW SCHADE

Bij Carroz Autoschade in Leende gaan we als volgt te werk: u informeert ons over uw autoschade en samen nemen we alle gegevens door. We maken een kopie van uw kentekenbewijs en de groene kaart. Als het nodig is, kunnen we u helpen bij het invullen van het schadeformulier. Wanneer alle gegevens compleet zijn, melden wij de autoschade bij uw verzekeringsmaatschappij. Als het nodig is, regelt Carroz een expert. Het schadebedrijf auto in Leende verzorgt de volledige administratieve afhandeling met de verzekeraar voor u. Wij verhelpen dus niet alleen op professionele wijze de schade aan uw auto, maar ook al het gedoe daaromheen.

SCHADEBEDRIJF AUTO LEENDE MET PERSOONLIJKE SERVICE EN KWALITEIT

Het kan zijn dat u door uw verzekeringsmaatschappij naar een specifiek auto schadebedrijf wordt gestuurd. Al kan u het idee krijgen dat u verplicht bent dat advies op te volgen, toch is dit niet het geval. U als eigenaar van uw auto mag zelf beslissen door welk schadebedrijf auto u uw auto laat repareren. Het is daarom aan te raden eerst geheel vrijblijvend bij Carroz langs te komen om de schade te laten beoordelen. In veel gevallen kunnen we de schade onder dezelfde condities herstellen als het bedrijf waar uw verzekeraar u naar doorverwees. Carroz neemt contact op met uw verzekeringsmaatschappij om dit voor u te regelen. Zo kan u uw voordeel doen met de persoonlijke service en kwaliteit die het auto schadebedrijf in Leende u kan bieden. Bij ons bent u als klant koning en niet uw verzekeraar.

Wilt u een inschatting van de kosten van het schadeherstel krijgen, dan kan u dit het beste laten doen door Carroz, een onafhankelijke schadebedrijf auto in Leende. Het ingeschatte bedrag moet namelijk ingevuld worden op de achterzijde van het schadeformulier. Ook als u de schade niet claimt maar zelf betaalt, wil u uiteraard weten wat de hoogte van de reparatiekosten zal zijn. In beide gevallen kan u hier altijd bij Carroz langskomen. U zit nergens aan vast, want het inschatten van de kosten is bij ons vrijblijvend en u hoeft er zelfs geen afspraak voor te maken. U kan ook eerst contact met ons opnemen via onze website. Auto schadebedrijf Carroz helpt u graag met het invullen van uw schadeformulier, het melden van de autoschade, het regelen van een expert en het inzetten van gratis vervangend vervoer tijdens de reparatie.

UW VOORDEEL

Geen eigen risico
Gratis haal- en brengservice
Gratis leenauto
Kostenloze schadeafwikkeling

Volledig servicepakket. Uw voordeel!

  Carroz Automotive

  Oude Stationsstraat 23e
  5591 JH Heeze

  06-474 381 38
  info@carroz.nlfacebook

   Schade melden

   Copyright Carroz 2018 – Website ontwikkeld door Graphicare