AUTOSCHADEHERSTEL BEDRIJF NUENEN

 

Het is iets erg vervelends dat men kan overkomen: autoschade. Ineens wordt men ermee geconfronteerd en het komt altijd ongelegen. Plotseling komt er zoiets bij waar u zich dan mee bezig moet houden. Als zoiets aan de hand is, roept het allerlei vragen op hoe dit zo goed mogelijk te regelen, waar te beginnen en wie in te schakelen. Gelukkig kan het heel simpel zijn. Neem contact op met een onafhankelijk autoschadeherstel bedrijf in Nuenen en omgeving zoals Carroz Automotiv en wij zullen al uw zorgen uit handen nemen. Voor u het weet, is uw auto gerepareerd en kan u weer veilig de weg op. Zowel als het gaat om lichte schade als deuken die hersteld moeten worden of krassen in uw auto, als ook in het nare geval van zware autoschade, kan u rekenen op onze expertise. Het autoschadeherstelbedrijf in Nuenen en omgeving zorgt ervoor dat de schade op een efficiënte manier hersteld wordt en daarnaast voor de volledige administratieve afhandeling met uw verzekeraar.

Carroz werkt samen met alle verzekerings­maatschappijen

Autoschadeherstel bedrijf NuenenAutoschadeherstel bedrijf NuenenAutoschadeherstel bedrijf NuenenAutoschadeherstel bedrijf NuenenAutoschadeherstel bedrijf NuenenAutoschadeherstel bedrijf NuenenAutoschadeherstel bedrijf NuenenAutoschadeherstel bedrijf Nuenen

WIJ HERSTELLEN UW AUTOSCHADE ALSOF U NOOIT SCHADE HEEFT GEHAD

Carroz onderscheidt zich erin een onafhankelijk en kleinschalig autoherstel bedrijf in Nuenen en omgeving te zijn en we zetten net die stap extra, waardoor u gegarandeerd bent van persoonlijke service en kwaliteit. We herstellen uw autoschade, waarna het lijkt alsof u nooit schade heeft gehad. Een voorbeeld: vaak wordt u door uw verzekeraar verplicht doorverwezen – of zo kan het lijken – naar een door hen geselecteerd autoschadeherstel bedrijf voor de reparatie. Maar u bent dit niet verplicht. Alleen u als eigenaar van uw auto beslist bij welk autoschadeherstelbedrijf uw auto gerepareerd wordt. Carroz herstelt uw autoschade zodanig dat uw belang voorop staat, niet dat van uw verzekeringsmaatschappij. Ook kan u bij ons geheel vrijblijvend langskomen om de schade te beoordelen. Daarbij verlenen wij u gelijkwaardige financiële voordelen, zoals gratis vervangend vervoer, hoeft u de kosten van de autoschade bij ons nooit zelf voor te schieten en heeft u in de meeste gevallen geen eigen risico. Wij nemen contact op met uw verzekeraar om dit alles voor u te regelen.

AUTOSCHADEHERSTEL BEDRIJF CARROZ IN NUENEN HELPT U VERDER!

Wanneer u de kosten van het schadeherstel wil claimen of als u beslist deze zelf te betalen, bent u bij Carroz aan het juiste adres om een goede inschatting van de kosten te laten maken. Om dit te laten doen, is het bij ons niet nodig om een afspraak te maken. U kan tijdens onze openingstijden hiervoor langskomen wanneer het u uitkomt. Daarbij is de inschatting van de kosten vrijblijvend, dus zit u nergens aan vast. Ook kan u online een aanvraag doen. U kan het autoschadeherstelbedrijf in Nuenen en omgeving inschakelen voor zaken als het invullen van het schadeformulier, het melden van de schade, het regelen van een expert en het inzetten van gratis vervangend vervoer tijdens de reparatie. Welk probleem u ook met uw auto heeft: Carroz helpt u verder!

UW VOORDEEL

Geen eigen risico
Gratis haal- en brengservice
Gratis leenauto
Kostenloze schadeafwikkeling

Volledig servicepakket. Uw voordeel!

  Carroz Automotive

  Oude Stationsstraat 23e
  5591 JH Heeze

  06-474 381 38
  info@carroz.nlfacebook

   Schade melden

   Copyright Carroz 2018 – Website ontwikkeld door Graphicare