AUTOSCHADE BEDRIJF HEEZE

 

Wie schade heeft aan zijn of haar auto, wil natuurlijk dat de auto zo snel en goed mogelijk gerepareerd wordt om zo snel mogelijk weer de weg op te kunnen. Om dat in orde te maken, moeten er wel een en ander geregeld worden. Er moet contact opgenomen worden met de verzekeraar, het schadeformulier moet ingevuld worden, er moet geïnventariseerd worden wat de schade precies is, wat de kosten zijn, wie dat betaalt, welk autoschade bedrijf de reparatie gaat uitvoeren en of u tijdelijk vervangend vervoer nodig heeft. Zeker als het de eerste keer is dat u schade heeft aan uw auto, kan het zijn dat u opziet tegen dit alles: u kan het gevoel hebben dat er nogal veel op u afkomt. Dan is het aan te raden een onafhankelijk autoschadebedrijf in te schakelen die u bij dit alles helpt.

Carroz werkt samen met alle verzekerings­maatschappijen

U BESLIST BIJ WELK AUTOSCHADE BEDRIJF UW AUTO GEREPAREERD WORDT

Wanneer u autoschade heeft, belt u gewoonlijk eerst de verzekeraar. Meestal laat die u weten naar welk schadeherstelbedrijf u kan gaan. U bent echter niet verplicht dat advies op te volgen. Het beste kan u naar een onafhankelijk autoschade bedrijf in Heeze gaan, zoals Carroz Automotiv in Heeze-Leende, om geheel vrijblijvend de schade te laten beoordelen. In de meeste gevallen kan de autoschade in Heeze onder dezelfde condities als van het voorgestelde bedrijf van de verzekeraar gerepareerd worden. Dit wordt door het autoschadebedrijf in Heeze geregeld: zij nemen hiervoor contact op met uw verzekeringsmaatschappij. Bij een onafhankelijk schadeherstelbedrijf staat het belang van de klant voorop, niet dat van de verzekeraar. Daardoor weet u zeker dat uw auto op de juiste manier hersteld wordt, voor het juiste bedrag en alles goed geregeld wordt met de verzekering.

ONAFHANKELIJK AUTOSCHADE BEDRIJF IN HEEZE

Om het schadeformulier correct in te vullen, moet er op de achterkant een geschat schadebedrag genoteerd worden. Ook als u beslist zelf de schade te betalen, wilt u natuurlijk weten wat de kosten zullen zijn. In beide gevallen kan u hiervoor vrijblijvend langskomen bij een onafhankelijk autoschade bedrijf in Heeze. Bij Carroz heeft u daar niet eens een afspraak voor nodig. Ook kan u online contact opnemen via de website. Erg toegankelijk en makkelijk dus. Het autoschadebedrijf in Heeze helpt u met het invullen van het schadeformulier, het melden van de autoschade, het regelen van een expert en het inzetten van gratis vervangend vervoer tijdens de reparatie. Zo is een vervelende situatie snel en goed verholpen!

UW VOORDEEL

Geen eigen risico
Gratis haal- en brengservice
Gratis leenauto
Kostenloze schadeafwikkeling

Volledig servicepakket. Uw voordeel!

  Carroz Automotive

  Oude Stationsstraat 23e
  5591 JH Heeze

  06-474 381 38
  info@carroz.nlfacebook

   Schade melden

   Copyright Carroz 2018 – Website ontwikkeld door Graphicare